Over

Passie

De liefde voor de bbq

 

 

 

Passie

 

 

Culinaire beleving

Passie voor de bbq

 

In 2008 heb ik een bijzondere barbecuebeleving ervaren. Samen met een vriend heb ik deelgenomen aan een workshop bij Fire & Food. Hier is het vuurtje aangewakkerd. Thuis stond een gemetselde bbq van ijsselsteentjes. Mooi, maar puur bedoeld voor hamburgers, worstjes en saté. Niks mis mee, maar na deze workshop wist ik dat er meer kon op de bbq. De heerlijkste gerechten in 3- en 4-gangenmenu's zijn eenvoudig mogelijk op de bbq.

BBQ

 

 

 

Eten met vrienden en familie is altijd gezellig. Een goed gesprek, lekker glas wijn, mooi stukje vlees

 

 

 

 

  • Weber® Live Cooking
  • Workshops
  • Kookdemonstraties
  • Wijnproeverij
  • Weber® Grill Academy

     

Na thuiskomst heb ik direct een mooi verjaardagscadeau besteld: Weber One-Touch© Premium 57cm. Deze barbecue geeft je de mogelijkheden om culinaire hoogstandjes uit te voeren. Door het toepassen van de directe en indirecte kookmethode zijn de heerlijkste gerechten binnen handbereik.

 

Vele gerechten zijn er al gemaakt op deze bbq. Wat dacht u van heerlijke pizza's, vijgen met geitenkaas, heerlijke steak en toetjes. Zie voor inspiratie het menu Gerechten.

 

Veel gesprekken tijdens verjaardagsfeestjes hebben rondom deze bbq plaatsgevonden. Buiten koken en buiten eten zijn de mooie en aangename dingen van het leven.

 

In 2013 heb ik ervoor gekozen om de train-de-trainer cursus van Weber te volgen om opgeleid te worden door Ron Blaauw tot 'Official & Certified Weber Grill Master'. Hiermee ben ik een geautoriseerde partner van Weber® en mag ik Weber® demonstraties en Weber® Grill Academy ''Live'' verzorgen binnen Nederland. Daarnaast ben ik ook demokok voor Weber® Grill Academy

 

Als u vragen hebt, kunt u mij mailen: gert@passievoorbbq.nl

 

Graag ontmoet ik u rondom de barbecue!

 

Gert Barmentlo

Reeuwijk